2 E (2): Keeper Rudolf Peute inspireert ploeg met stoppen tweede strafschop

11 september 2010 724x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (2): Keeper Rudolf Peute inspireert ploeg met stoppen tweede strafschop

Update met foto´s – Duiveland en DFC hielden elkaar vanmiddag lange tijd in evenwicht. In het eerste bedrijf kreeg de thuisploeg wat meer kansen. Niettemin moest er een strafschop aan te pas komen om de Duivelanders op voorsprong te zetten (1-0).

Na de hervatting kreeg Duiveland opnieuw een penalty mee. DFC-doelman Rudolf Peute reageerde echter sterk en alert waardoor de marge gelukkig voor DFC beperkt bleef tot één goal. Zou de thuisploeg deze buitenkans wel hebben benut dan zou het duel volgens velen zijn beslist.
Rudolfs redding inspireerde het jeugdige DFC alsnog de wedstrijd te laten kantelen. Een kwartier voor tijd liet Appie Güler opnieuw zien dat hij tot de scherpere spitsen behoort door fraai de 1-1 aan te tekenen.
 
Vanaf dat moment trok DFC het duel volledig naar zich toe. Kansen ontstonden maar bleven onbenut. Bovendien wuifde de scheidsrechter enkele Duivelandse overtredingen binnen de zestien weg in situaties die verdacht veel leken op die waarbij de thuisploeg eerder twee keer vanaf de elf-meter-stip mocht aanleggen. Zodoende eindigde het treffen onbeslist.
 
DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam (46m Nick Stam), Suleiman van der Straaten (70m Merijn van Groesen), Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot (75m Dennis Raaymakers), Appie Güler, Aaron Perez Maria.
 
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken o.m. Bas Verhoeven, Robin Ramesar en Mark Jongeneel wegens blessures. De in de voorbereidingsfase  geblesseerd geraakte Nick Stam speelde zijn eerste (deel)wedstrijd van het seizoen. Hij verving in de rust Jonathan Dubbeldam die geblesseerd moest afhaken.
 
* De selectie maakte de reis naar Duiveland per bus. Aan boord bevonden zich ook diverse supporters. Zij konden voor een tientje gebruik maken van de resterende zitplaatsen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com