2 E (1): Sterke start DFC in nieuwe competitie*5-2 thuiszege op Nieuwdorp

4 september 2010 1109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): Sterke start DFC in nieuwe competitie*5-2 thuiszege op Nieuwdorp

DFC is de nieuwe competitie in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal vanmiddag uitstekend begonnen. Thuis werd collega-promovendus Nieuwdorp met 5-2 verslagen. Bij rust stond het nog 1-1.

Met name na de hervatting toonde DFC zich scherp en gretig. Dat resulteerde in enkele fraaie treffers waarbij die van Suleiman van der Straaten (3-1), Erik Vos (4-2) en Aaron Perez Maria (5-2) wedijverden om de schoonheidsprijs.
 
Kenneth Klaverweide opende in het eerste bedrijf de score van DFC (1-0) zodat DFC´s eerste competitiedoelpunt in de nieuwe voetbaljaargang op zijn naam kwam. Kort na rust bracht Aaron Perez Maria de formatie van trainer Paul Koster (foto-inzet) opnieuw op voorsprong. Bij 3-1 kwam Nieuwdorp via de aansluitingstreffer (3-2) weer even terug in de wedstrijd maar de Zeeuwse hoop bleek van korte duur. Erik Vos maakte met een schitterende krulbal in de kruising een einde aan de illusies van Nieuwdorp.
 
Uitslagen openingsronde 2 E vandaag: Arnemuiden – Duiveland 3-0, De Noormannen – VVC68 1-3, DFC – Nieuwdorp 5-2, Dinteloord – Serooskerke 1-2, Internos –Pelikaan 0-4, Oostkapelle – AZVV 1-0, SSV65 – Zwaluwe 1-0
Programma zaterdag 11 september: AZVV – De Noormannen, Duiveland – DFC, Nieuwdorp – SSV, Pelikaan – Dinteloord, Serooskerke – Arnemuiden, VVC – Internos, Zwaluwe – Oostkapelle.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com