2 E (1): Leidend duo loopt averij op*DFC zakt plaatsje na verloren derby

25 september 2010 621x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): Leidend duo loopt averij op*DFC zakt plaatsje na verloren derby

De spanning aan de top van de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal is vanmiddag flink toegenomen. De twee ploegen (Arnemuiden en SSV´65) die zonder puntverlies tot vandaag de koppositie deelden, gingen vanmiddag onderuit.

Ook DFC, de nummer drie van het klassement, liep op de vierde speeldag tegen z´n eerste nederlaag aan. De semiderby bij Pelikaan in Zwijndrecht werd met 3-2 verloren. De beide DFC-goals kwamen overigens op naam van Appie Güler (foto-inzet).
 
DFC zakte door het verlies een plekje op de ranglijst. De ´gevallen´ leiders Arnemuiden en SSV´65 kregen aan de top gezelschap van VVC´68 dat Dinteloord met 3-1 de baas bleef. Opmerkelijk gegeven: alle zeven wedstrijden eindigden vandaag in een zege voor de thuisploeg, een zeldzame gebeurtenis. Komende zaterdag 2 oktober is het ondermeer DFC – Internos.
 
Uitslagen 2 E zaterdag: Duiveland – Oostkapelle 3-0, Internos – Arnemuiden 2-0, Nieuwdorp – De Noormannen 4-0, Pelikaan – DFC 3-2, Serooskerke – SSV´65 2-1, VVC´68 – Dinteloord 3-1, Zwaluwe – AZVV 2-1.
Stand: Arnemuiden 4-9, SSV’65 4-9, VVC’68 4-9, DFC 4-7, Oostkapelle 4-7, Pelikaan 3-6, Serooskerke 4-6, Internos 4-6, Zwaluwe 4-6, Duiveland 4-4, Nieuwdorp 4-4, Dinteloord 3-3, De Noormannen 4-3, AZVV 4-0.
Programma 2 oktober: Arnemuiden – Dinteloord, AZVV – Nieuwdorp, De Noormannen – Duiveland, DFC – Internos, Oostkapelle – Serooskerke, SSV´65 – Pelikaan, Zwaluwe – VVC´68.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com