2 E (1): DFC blijft ook bij Duiveland overeind*Verdiend gelijkspel (1-1)

9 september 2010 629x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): DFC blijft ook bij Duiveland overeind*Verdiend gelijkspel (1-1)

DFC bleef vanmiddag in z’n eerste uitwedstrijd in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal opnieuw overeind. Op vakantie-eiland Schouwen – Duiveland (onder meer bekend van badplaats Renesse) werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Duiveland.

De Zeeuwen openden de competitie vorige week met een flinke nederlaag bij Arnemuiden (3-0) en aasden zodoende op rehabilitatie. Dat lukte dus maar deels omdat DFC (dat vorige week een uitstekende seizoenstart beleefde via een 5-2 zege op mede-promovendus Nieuwdorp) vooral in de slotfase weer een sterk visitekaartje liet zien.
 
Bij rust leidde Duiveland met 1-0 uit een strafschop. Een tweede Duivelandse penalty werd vlak na rust knap gestopt door DFC-doelman Rudolf Peute. DFC kwam een kwartier voor tijd verdiend langszij uit een mooie treffer van Appie Güler (foto-inzet).
 
Van de winnaars uit de eerste competitieronde pakten Arnemuiden, Oostkapelle en SSV´65 vandaag opnieuw de volle buit. DFC bezet nu de vierde plaats met 4 punten uit 2 duels.
 
Uitslagen 2E vandaag: AZVV – De Noormannen 2-3, Duiveland – DFC 1-1, Nieuwdorp – SSV 0-1, Pelikaan – Dinteloord 0-0 gest., Serooskerke – Arnemuiden 0-1, VVC – Internos 1-2, Zwaluwe – Oostkapelle 0-3.
 
Stand: Arnemuiden 2-6, Oostkapelle 2-6, SSV’65 2-6, DFC 2-4, Pelikaan 1-3, VVC’68 2-3, Serooskerke 2-3, De Noormannen 2-3, Internos 2-3, Duiveland 2-1, Dinteloord 1-0, AZVV 2-0, Zwaluwe 2-0, Nieuwdorp 2-0.
 
Programma 18 september: Arnemuiden – Pelikaan, AZVV – VVC´68, De Noormannen – Zwaluwe, DFC – Serooskerke, Dinteloord – Internos, Oostkapelle – Nieuwdorp, SSV´65 – Duiveland.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com