SITE (2): Fred van Dongen: Groot vertrouwen in duo Wessel & Steven

22 augustus 2010 1119x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SITE (2): Fred van Dongen: Groot vertrouwen in duo Wessel & Steven

Voor het indienen van wedstrijdverslagen is reeds een ´brievenbus´ geopend op de hoofdsite onder de link Wedstrijdverslagen.

Eindredacteur Fred van Dongen ,,Maar makkelijker lijkt het me als de bijdragen rechtstreeks naar Wessel of Steven worden gemaild. Om de (vormgevings)kwaliteit te waarborgen dienen de jeugdverslagen maximaal 250 woorden groot te zijn. En dat is al redelijk aan de lange kant zeggen sommigen. Wenselijk maar vooral pragmatisch is één vaste scribent per team. De verslagen dienen bij voorkeur uiterlijk op de zondag na de wedstrijd te worden opgestuurd´´.
 
,,Bij jeugdverslagen kunnen maximaal vier liefst door ouders in te zenden foto´s worden geplaatst.  Denk ook aan actuele teamfoto´s. Bij bijzondere wedstrijden zoals een kampioenschap kunnen de omvang van de verslagen en het aantal te plaatsen foto´s vanzelfsprekend worden vergroot.´´
 
Fred van Dongen tot slot: ,,Ik ben zeer blij met de geheel vrijwillige medewerking van Wessel en Steven. Mijn vertrouwen in het tweetal is groot, ook al omdat ze al ervaring hebben met een losse website voor het derde. Met de komst van het tweetal wordt voorts mijn in de laatste jaren alleen maar toegenomen vrijwilligerspakket binnen de club verlicht. En we krijgen zo meer handen in de keuken van de website. Dat is ook goed voor de toekomst van de club.´´
 
,,Nu een al lang bestaande wens van mij wordt vervuld, blijf ik nog een tijdje verbonden aan de DFC-site. Ik zal me nu los van coördinatie – al dan niet letterlijk op afstand – voornamelijk richten op de senioren plus algemene zaken. Tot slot nog een saluut aan de mannen van de selectie. Hun reacties op mijn aankondiging van pakweg twee maanden terug te willen stoppen, bevatten echt respect en waardering´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com