SITE (1): Wessel Sleeking en Steven Kalis nieuwe redacteuren jeugdsectie

22 augustus 2010 1546x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SITE (1): Wessel Sleeking en Steven Kalis nieuwe redacteuren jeugdsectie

Bedoeling is dat DFC binnenkort met een aparte jeugdsite komt, die interactief gekoppeld is aan de huidige succesvolle clubsite. Om de uitbreiding te realiseren is met ingang van heden het website-team onder leiding van eindredacteur Fred van Dongen (63) uitgebreid met Wessel Sleeking (28) en Steven Kalis (22).

Beiden zijn bekenden binnen de club – momenteel spelen ze in het gezellige maar ook ambitieuze DFC 4. Wessel en Steven vormen samen de eindredactie van de jeugdsite.
 
Fred van Dongen: ,,Het streven is dus op termijn een aparte jeugdsite te creëren – te vergelijken met de Jubileumsite van 2008 en de Kampioenssite van 2009. Zo lopen hoofd- en jeugdsite qua vormgeving met elkaar in de pas en is de uniforme huisstijl van DFC gewaarborgd. Zolang dit nog niet is gerealiseerd vliegt de jeugdsite nog mee onder de vleugels van de hoofdsite en in bijzonder onder de nieuwsgroep Jeugd die is te vinden via het menu Alle Berichten´´.
 
,,Bedoeling is natuurlijk dat het aantal jeugdbijdragen wordt geïntensiveerd. Daarbij wordt o.m. gedacht aan wedstrijdverslagen- en foto´s, algemene zaken (trainingstijden, afgelastingen, oproepen, wijzigingen wedstrijden / trainingen etc). Ik denk ook aan activiteiten van de zeer actieve Jeugdevenementencommissie (JEC).  De belangrijke rubrieken Programma en Uitslagen blijven verzorgd worden door wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg. Het uitgebreide site-team bekleedt overigens een onafhankelijke positie jegens commissies en andere organen binnen de vereniging´´.
 
**Vervolg zie artikel : ´Groot vertrouwen in duo Wessel & Steven´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com