Promotie-degradatieregeling tweede klasse E (DFC) bekend

12 augustus 2010 683x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Promotie-degradatieregeling tweede klasse E (DFC) bekend

De KNVB Zuid I heeft de promotie-degradatieregeling bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen. In zowel de tweede klasse E (waarin DFC acteert) als de tweede klasse F geldt dat de kampioen rechtstreeks promoveert naar de eerste klas.

De totaal zes periodekampioenen strijden met de nummers 11 en 12 uit de eerste klasse C via play-offs om twee plekken in de eerste klas. Uit die eerste klas degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks.
 
Uit de tweede klassen E en F degraderen de nummers 13 en 14 eveneens rechtstreeks. De nummers 11 en 12 in de eindstand van de tweede klassen spelen met de twaalf periodekampioenen uit de derde klassen A tot en met D play-offs om behoud.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com