Ouderwets druk trainingsavondje*DFC 1 oefent vanavond bij Alblasserdam

9 augustus 2010 840x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ouderwets druk trainingsavondje*DFC 1 oefent vanavond bij Alblasserdam

Het was gisteren (maandag) een ouderwetse drukke trainingsavond bij DFC. Niet alleen de selecties 1 en 2 oefenden onder leiding van resp. Paul Koster en Robert Mohan, ook  de B- en C-junioren trainden. Voor deze junioren was het de eerste trainingssessie van de nieuwe voetbaljaargang. 

De C1-junioren worden komend seizoen getraind door het bekende duo Hans Boogert / Bert Huijbens. Bij de B-jeugd debuteert Kevin Verstegen als trainer. Kevin, van jongs af aan DFC-lid, is tweedejaars sportstudent in Breda.

*Voor DFC 1 en 2 is het niet alleen trainen wat de klok staat. De komende weken staan diverse oefenwedstrijden op het programma.
Zo treedt het eerste vanavond (dinsdag 10 augustus) aan bij zaterdag-eersteklasser Alblasserdam. Het oefenduel begint om half acht. Trainer Paul Koster wil om zes uur vanmiddag vanaf het DFC-complex met zijn manschappen afreizen naar Alblasserdam.
*DFC 2 neemt het komende donderdagavond 12 augustus op tegen De Alblas 2 in het kader van het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma (zat). De wedstrijd op het Sportpark Reeweg begint om kwart over zeven.
 
*Zaterdag 14 augustus komt DFC 1 in actie tijdens het zelfde toernooi. Tegenstander is die middag SC Emma (zat) of ZBC´67 uit Zwijndrecht. Die twee clubs ontmoeten elkaar  komende donderdagavond in de zg. eerste ronde van het Van Leeuwen Glas Toernooi.
DFC 2 speelt zaterdag a.s. een oefenwedstrijd uit tegen Oranje Wit 2, aanvang 12.00 uur.
 
**Volgende week speelt DFC 1 voorts een oefenwedstrijd thuis tegen Heienoord (dinsdag 17 augustus, 19.30 uur) en oefent DFC 2 thuis tegen RVVH 2 (donderdag 19 augustus, 19.30 uur).
***Het daaropvolgende weekeinde (21 augustus) begint de groepsfase van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB Zuid I. DFC 1 treedt dan aan bij stadgenoot EBOH (zat), terwijl DFC 2 gastheer is van Groot Ammers 2.
 
****Voor een volledig programma-overzicht zie de link Programma.
****Benieuwd wanneer je weer moet gaan trainen? Zie elders op deze site het onderwerp:
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com