Oefenzege DFC 2 (1-3)*Trainer Robert Mohan: ´We zijn op de goede weg´

14 augustus 2010 3165x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oefenzege DFC 2 (1-3)*Trainer Robert Mohan: ´We zijn op de goede weg´

Update – DFC 2 versloeg vanmiddag stadgenoot Oranje Wit 3 met 1-3 tijdens een leerzame oefenwedstrijd. Trainer Robert Mohan was gemiddeld content na afloop: ,,De verdediging stond goed, het middenveld was redelijk en de spitsen nog zoekende. We zijn op de goede weg´´.

Bij rust stond het nog 0-0.  De DFC-treffers kwamen op naam van de invallers Rutger Rodermond (2x ) en Otis Vaandrager. DFC tekende ook voor de enige Oranje Wit-goal. Verdediger Thomas van Brakel kopte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman Melvin Jongeneel.
 
Basis DFC 2: Melvin Jongeneel, Matthijs Jongeneel, Thomas van Brakel, Rens de Jong, Louisiano Trinidad, Franklin Wielingen, Kusay Pekince, Coskun Altintas, Arvind Ramesar, Marlon Kramer, Anthonie Radjkoemar. Wissels na rust: : Stephan van Beusekom, Rutger Rodermond, Otis Vaandrager.
 
*DFC 2 sluit de oefencampagne a.s. donderdagavond 19 augustus af met een thuiswedstrijd tegen RVVH 2, aanvang half acht.
**Het Tweede begint daarna op zaterdag 21 augustus aan de groepsfase van het toernooi om de districtsbeker voor reserve-teams met een thuiswedstrijd tegen Groot Ammers 2.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com