Miniem verlies DFC-combinatie in openingsduel nieuw kunstgrasveld SSW

8 augustus 2010 1599x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Miniem verlies DFC-combinatie in openingsduel nieuw kunstgrasveld SSW

Een combinatie 1&2 van DFC verloor vanmiddag de oefenwedstrijd tegen stadgenoot SSW met 1-0. De eindstand was reeds bij rust bereikt.

Ter gelegenheid van de officiële opening van het kunstgrasveld was de oudste club van Dordt uitgenodigd om als tegenstander van SSW te fungeren.  Wethouder Piet Sleeking verrichtte de officiële opening en nam een strafschop op de SSW-doelman. De keeper zag kans dit schot voor open doel te pareren.
 
DFC kwam met een mixed-team in het veld, met na rust ook o.a. Nick Stam en Dennis Raaymakers in de gelederen. SSW scoorde voor rust en wist die stand tot het eind toe vast te houden. SSW dat vierde klas zondag speelt, kreeg voor rust diverse kansen doch wist er slechts één te benutten.
 
Na de hervatting zat de DFC-defensie steviger in elkaar met als centrumverdedigers Nick Stam en Dennis Raaymakers. Vooral eerstgenoemde viel uitgaande van het feit dat hij pas gistermiddag terugkeerde van vakantie en nog niet had getraind, goed in. De DFC-combinatie werd gecoached door Robert Mohan, de nieuwe trainer van DFC 2.
 
Vooral door enkele goede reddingen van doelman Arun Ramsingdjal wist DFC bij rust de schade te beperken tot de 1-0 achterstand. Na de hervatting kwam SSW er door wat aanpassingen aan roodwitte kant niet meer aan te pas.
Basis DFC: Arun Ramsingdjal, Said el Massaoui, Rens de Jong, Stephan van Beusekom, Thomas van Brakel, Anthonie Radjkoemar, Marlon Kramer, Merijn van Groesen, Otys Vaandrager, Sadik Karasahin, Alberto Hooi. Wissels: Nick Stam (46m), Dennis Raaymakers (46m) en Rutger Rodermond (60m).
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com