KNVB-BEKER (2): Tweede verzuimt na rust toe te slaan en strandt op 2-2

21 augustus 2010 1641x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER (2): Tweede verzuimt na rust toe te slaan en strandt op 2-2

DFC 2 kende een voortvarende start in de bekerwedstrijd tegen Groot Ammers 2. De gasten komen uit in de reserve tweede klas en acteren derhalve een afdeling hoger dan DFC´s tweede.

Al na vijf minuten deponeerde Matthijs Jongeneel op gave wijze de bal over de Ammerse doelman in het net: 1-0. Helaas was de vreugde van korte duur. Nog geen vier minuten later vond ook de ´Ammerse Jongeneel´ de roos. Lennart Jongeneel liet DFC-doelman Melvin Jongeneel kansloos: 1-1.
 
DFC bleef daarna het bekerduel domineren. De defensie van Groot Ammers beleefde diverse moeilijke momenten. Na een kleine twintig minuten zagen de gasten zich genoodzaakt aan de noodrem te trekken. Vanaf elf meter mocht DFC´s goalgetter Sadik Karasahin de 2-1 aantekenen.
 
De formatie van trainer Robert Mohan bleef het gevaarlijkst maar verzuimde de mogelijkheden te benutten. De ploeg mocht van geluk spreken dat Groot Ammers na pakweg 35 minuten een strafschop niet verzilverde. Doelman Melvin Jongeneel haalde de bal katachtig uit de hoek.
 
Na de hervatting behield DFC het beste van het spel. Vele riante kansen bleven echter door gebrek aan scherpte onbenut. Dit veroorzaakte irritatie binnen de roodwitte gelederen. Groot Ammers profiteerde daar slim van. Het verscheen diverse malen dreigend voor invaller-doelman Koen van Torenburg. Het regende regelmatig corners op diens veste. Toch moest er een counter aan te pas komen om Groot Ammers verdiend naast DFC 2 te zetten. Op een fraai diagonaal schot van de  vrijgelaten Jordy de Booy was Koen van Torenburg kansloos (2-2). (verslag fred van dongen)
 
DFC 2 – Groot Ammers 2 2-2 (2-1) – 5m Matthijs Jongeneel 1-0, 9m Lennart Jongeneel 1-1, 18m Sadik Karasahin (strafschop) 2-1, 78m Jordy de Booy 2-2.
Bijzonderheid: Voor rust stopte DFC-doelman Melvin Jongeneel bij een 2-1 stand op knappe wijze een strafschop.
Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel (46m Koen van Torenburg), Stephan van Beusekom, Thomas van Brakel, Rens de Jong, Louisiano Trinidad, Sadik Karasahin, Coskun Altintas, Said el Massaoui (70m Rutger Rodermond), Matthijs Jongeneel, Marlon Kramer, Anthonie Radjkoemar (46m Deniz Ozturk). 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com