KNVB-BEKER (1): DFC 2 start groepsfase bekerstrijd met onnodig gelijkspel

21 augustus 2010 910x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER (1): DFC 2 start groepsfase bekerstrijd met onnodig gelijkspel

Update met extra beeldmateriaal – Net als het eerste begon ook DFC 2 vanmiddag aan de groepsfase van het toernooi om de districtsbeker. De formatie van trainer Robert Mohan opende de cupstrijd met een 2-2 gelijkspel thuis  tegen Groot Ammers 2.

Voor DFC scoorden Matthijs Jongeneel met een fraaie lob en Sadik Karasahin vanaf elf meter. Bij rust leidde DFC 2 nog met 2-1. DFC verzuimde na de hervatting z´n voorsprong te vergroten en bracht zichzelf zodoende in de problemen met het gelijke spel als gevolg.
 
In de andere groepswedstrijd versloeg het ijzersterke Pelikaan 2 het tweede van De Alblas met 2-1. Dat leidde tot de volgende poule-stand: Pelikaan 2 1-3 (+1), DFC 2 1-1, Groot Ammers 2 1-1, De Alblas 2 1-0 (-1).
Programma: Donderdag 26 augustus De Alblas 2 – DFC 2 en Groot Ammers 2 – Pelikaan 2; zaterdag 28 augustus: Pelikaan 2 – DFC 2, De Alblas 2 – Groot Ammers 2.
 
*Meer foto´s DFC 2 – Groot Ammers 2 zie onderstaand wedstrijdverslag én het album van Babs van Beusekom: picasaweb.google.com/DFC2.2009
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com