Knappe prestatie van DFC 2 bij Pelikaan 2*Bekerduel eindigt in 2-2

25 augustus 2010 1313x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Knappe prestatie van DFC 2 bij Pelikaan 2*Bekerduel eindigt in 2-2

DFC 2 verrichtte vandaag een knappe prestatie door het twee klassen hoger acterende Pelikaan 2 op 2-2 te houden na een 1-1 ruststand. Trainer Robert Mohan was na afloop dik tevreden: ,,We waren heel de wedstrijd organisatorisch sterk bezig´´.

Speciale lof kende de trainer voor Dennis Raaymakers en Merijn van Groesen die later op de dag ook het shirt van het eerste aantrokken. Hikmet Uysal bezorgde DFC 2 in het bekerduel met een fraaie kopbal een 0-1 voorsprong. Pelikaan wist niettemin te egaliseren. Na de hervatting namen de Zwijndrechters een 2-1 voorsprong. De ploeg van Mohan liet zich niet van de wijs brengen. Het was spits Sadik Karasahin die de dik verdiende 2-2 binnentikte. DFC had meer verdiend maar moest toch genoegen nemen met een punt.
 
Robert Mohan: ,,In de eerste helft waren we nog wat zoekende naar elkaar. Na wat omzettingen liep het echter als een trein. We hadden zelfs verdiend te winnen´´. Doelman Koen van Torenburg moest halverwege het tweede bedrijf afhaken met een blessure. Koen is zoals bekend nog maar net hersteld van een zware knieoperatie.
 
DFC2: Koen van Torenburg (70m Melvin Jongeneel), Matthijs Jongeneel (46m Thomas van Brakel), Mark Jongeneel, Rens de Jong, Louisiano Trinidad, Dennis Raaymakers (55m Kusay Pekince), Said el Massaoui , Merijn van Groesen, Hikmet Uysal, Marlon Kramer, Sadik Karasahin. Wissels: Aike Janssen en Anthonie Radjkoemar.
 
Uitslagen bekerpoule vandaag: Pelikaan 2 – DFC 2 2-2, Groot Ammers 2 – De Alblas 2 0-0.
Stand: Pelikaan 2 2-4 (+1), DFC 2 2-2, Groot Ammers 2 2-2, De Alblas 2 2-1.
Programma: Dinsdag a.s. 19.30 uur De Alblas 2 – DFC 2 * Donderdag a.s.Groot Ammers 2 – Pelikaan 2.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com