Kleurrijke Presentatiegids DFC 2010-2011 verschijnt a.s. vrijdag

30 augustus 2010 872x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kleurrijke Presentatiegids DFC 2010-2011 verschijnt a.s. vrijdag

Komende vrijdag verschijnt de kleurrijke Presentatiegids 2010-2011 van DFC. Het door Fred van Dongen en Ger Hüsen geredigeerde magazine bevat diverse interviews en heel wat beeldmateriaal. Behalve DFC 1 en DFC 2 krijgen ook andere secties binnen de club met woord en beeld aandacht. Bedoeling is dat alle senior-leden een exemplaar krijgen thuis gestuurd.

DFC´s eerste wordt deze week ook in de lokale media extra belicht vanwege de start van de competitie a.s. zaterdag. Zo besteedt weekblad De Stem van Dordt woensdag in de speciale editie De Aftrap aandacht aan DFC.
 
Voorts brengt het bekende Voetbaljournaal interviews met speler Bas Verhoeven en grensrechter Johan van den Broek. Het Voetbaljournaal verschijnt evenals de Presentatiegids komende vrijdag en is verkrijgbaar in de kantine.
 
DFC begint zoals bekend de nieuwe competitie in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal met een thuiswedstrijd tegen een andere debutant, het Zeeuwse Nieuwdorp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com