Hattrick en FC Dordrecht starten 17 september weer met de voetbalacademie

17 augustus 2010 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hattrick en FC Dordrecht starten 17 september weer met de voetbalacademie

De voetbalacademie van Hattrick, het sportbedrijf van o.a. DFC-trainer Paul Koster, gaat op het jeugdcomplex van FC Dordrecht weer  trainingen verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Deze cyclus start op vrijdag 17 september en deze keer worden de Europese topclubs gebruikt als thema.

Tien weken lang wordt er elke week om 16.15 uur gestart met de trainingen. Op 26 november is de laatste training en sluiten we na de training af met een sportieve maaltijd in het jeugdhome van FC Dordrecht. Hierna speel je een onderlinge voorwedstrijd voor de wedstrijd FC Dordrecht-FC Almere City. De kosten voor de cyclus zijn 99 euro en snelle inschrijvers worden een trots bezitter van een Champions League-bal.

*Meer info en inschrijven op: www.hattrickvoetbal.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com