Groei zet door: DFC dit seizoen met zes seniorenteams vertegenwoordigd

20 augustus 2010 1249x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groei zet door: DFC dit seizoen met zes seniorenteams vertegenwoordigd

DFC 1 en 2 beginnen zaterdag aan de groepsfase van de strijd om de districtsbekers van de KNVB Zuid I. Ook de overige vier seniorenteams van DFC doen mee aan het bekeravontuur voor reserve-elftallen. Door de gestage ledenaanwas heeft DFC voor komend seizoen zes seniorenteams ingeschreven, één meer dan in de vorige voetbaljaargang.

DFC 3, 4, 5 en 6 komen overigens pas volgende week zaterdag 28 augustus voor het eerst in actie.
Ter voorbereiding op de cupstrijd werd door de diverse teams donderdagavond fanatiek getraind. Zoals door DFC 4 dat vorig jaar door het leven ging onder de titel DFC 3. Het vierde, met onder anderen de jonge vader Wessel Sleeking in de gelederen, wordt getraind en gecoacht door het bekende duo Johan Mol – Ronald van Pelt.
 
**Voor een volledig (beker)programma-overzicht zie de link Programma.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com