Flinke belangstelling voor borrel Old Boys DFC op zaterdag 18 september

12 augustus 2010 672x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Flinke belangstelling voor borrel Old Boys DFC op zaterdag 18 september

Na de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008 organiseren de DFC Old Boys zoals bekend opnieuw een borrel. Dat gebeurt op zaterdag 18 september van 16.00-19.00 uur op de bekende locatie De Schaapskooi tussen het DFC-terrein en het stadion van FC Dordrecht. DFC 1 speelt die middag voor de competitie thuis tegen Serooskerke.

De opbrengst gaat in overleg met het DFC-bestuur naar een goed doel; in dit geval de verbouwing van de entree van het clubgebouw van DFC. De happening onder het motto ‘DFC Old Boys’ is net als in 2008 een initiatief van Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes.
 
Het viertal is tevreden over de belangstelling tot nu toe. ,,Via het ons ter beschikking staande e-mailadressenbestand hebben we vele aanmeldingen gekregen. Daarnaast ook een aantal die het van “horen zeggen” hadden. We kunnen echter nog aanmeldingen gebruiken en grijpen iedere mogelijkheid daartoe aan. ´´
 
Eerder lieten de vier al weten: ,,Menigeen van jullie heeft zich inmiddels aangemeld en wij kijken nu al uit naar een fantastische middag! Van jullie hebben we vele reacties ontvangen en ook een aanvullend initiatief is hiervan het gevolg. Sim Broere onderzoekt momenteel of het mogelijk is een “wedstrijdje vooraf”  te organiseren met een aantal prominente DFC-ers. We houden jullie op de hoogte van zijn vorderingen.´´
 
Iedereen die naar het feest wil komen, wordt gevraagd vooraf  10 euro per persoon te storten op rekeningnummer 92.62.10.092 ten name van Bob van Heijningen; omschrijving: DFC Old Boys en zich aan te melden via het e-mailadres  dfc.old.boys@hotmail.com
 
*Meer info zie elders op deze site de onderwerpen (het snelst te bereiken via de Nieuwsgroep Old Boys DFC te bereiken via het veld Alle Berichten):
 
Groot feest DFC Old Boys op 18 september*Opbrengst voor verbouwing entree
-Veel belangstelling voor initiatief DFC Old Boys op zaterdag 18 september
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com