Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | EMMA-TOERNOOI (2): Oefenzege door goals Appie Güler en Jonathan Dubbeldam
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

EMMA-TOERNOOI (2): Oefenzege door goals Appie Güler en Jonathan Dubbeldam

14 augustus 2010 1706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA-TOERNOOI (2): Oefenzege door goals Appie Güler en Jonathan Dubbeldam

DFC boekte vanmiddag z´n eerste oefenzege van de nieuwe voetbaljaargang. Na de 1-1 tegen De Zwerver en het 4-1 verlies bij Alblasserdam, werd vanmiddag het Zwijndrechtse ZBC´97 geklopt met 2-1. Dat gebeurde in de finale van het Van Leeuwen Glas Toernooi van stadgenoot SC Emma (zat).

DFC domineerde vrijwel voortdurend tegen de zondagvierdeklasser. ZBC mocht tevreden zijn dat de schade beperkt bleef tot 2-1. Voor rust was de Zwijndrechtse ploeg niet eenmaal dreigend. DFC had het eerste bedrijf met een ruimere marge dan de 1-0 van Appie Güler kunnen afsluiten, maar miste nog de beslissende scherpte in de afwerking.
 
Met venijnige inzetten gaven Erik Vos en Marvin Hooplot al in de beginfase te kennen wie de bovenliggende partij was. Hun schoten zeilden net naast. Na ruim 25 minuten ondernam Marvin Hooplot een nieuwe doelpoging. Zijn inzet werd met uiterste moeite gekeerd door de ZBC-doelman die evenwel niet kon verhinderen dat Appie Güler in de rebound de bal alsnog tegen het net drukte: 1-0. Bas Verhoeven was met een diagonaal schot dichtbij een tweede roodwitte treffer – de bal verdween net over de kruising.
 
Na de hervatting paste trainer Paul Koster enkele personele wijzigingen en omzettingen toe. Nick Stam, Suleiman van der Straaten, Kenneth Klaverweide en Aaron Perez Maria vervingen Jonathan Dubbeldam, Clifton Sewpersad, Robin Ramesar en Appie Güler. De eerste twee zouden tijdens de tweede helft opnieuw binnen de lijnen verschijnen.
 
DFC ging na rust redelijk vlot uit de startblokken. Dat bleek uit een kleine regen aan hoekschoppen. De Zwijndrechtse gelijkmaker (Michel de Wit) na zo´n tien minuten kwam zodoende enigszins pijnlijk uit de lucht vallen (1-1). DFC behield niettemin het overwicht. Marvin Hooplot en Kenneth Klaverweide zagen hun venijnige schoten net naast verdwijnen. Tussendoor raakte Erik Vos vanaf 30 meter de kruising en tikte de ZBC-doelman op knappe wijze een inzet van Suleiman van der Straaten nipt tot hoekschop.
 
De winnende treffer kon niet uitblijven. Het was de jeugdige ´terug ingevallen´ Jonathan Dubbeldam die een kwartier voor tijd het snelst en slimst reageerde bij een wat warrige situatie in het ZBC-strafschopgebied: 2-1.
 
DFC – ZBC´97 2-1 (1-0) – 25m Appie Güler 1-0, 57m Michel de Wit 1-1, 75m Jonathan Dubbeldam 2-1. Scheidsrechter: Frans Stal.
Basis DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Dennis Raaymakers, Jonathan Dubbeldam, Merijn van Groesen, Bas Verhoeven, Robin Ramesar, Erik Vos, Appie Güler, Marvin Hooplot. Wissels in pauze en tijdens tweede helft: Nick Stam, Aaron Perez Maria, Kenneth Klaverweide, Suleiman van der Straaten, Davut Sahan.
Bijzonderheden: Bij DFC ontbraken keeper Mehmet Tokul en de verdedigers Marvin Langevoort en Mark Jongeneel wegens blessures. Davut Sahan maakte in de slotfase zijn rentree na maandenlange afwezigheid. Hij brak in april tijdens de competitie een enkel. (verslag fred van dongen)
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com