EMMA-TOERNOOI (1): DFC triomfeert door 2-1 zege op ZBC´97 in finale

14 augustus 2010 2699x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EMMA-TOERNOOI (1): DFC triomfeert door 2-1 zege op ZBC´97 in finale

Update – DFC heeft vanmiddag het Van Leeuwen Glas Toernooi van SC Emma (zaterdag) gewonnen. De formatie van trainer Paul Koster klopte in de finale ZBC´97 uit Zwijndrecht met 2-1 na een 1-0 ruststand.

De zege was verdiend en had ruimer kunnen uitvallen. Voor tweedeklasser DFC scoorden Appie Güler (1-0) en Jonathan Dubbeldam (2-1). De enige treffer van ZBC dat vierde klas zondag acteert, kwam op naam van Michel de Wit.

DFC hield aan de triomf tien wedstrijdballen over, de gebruikelijke hoofdprijs van het toernooi. In de strijd om de derde en vierde plaats klopte De Alblas (derde klas zaterdag) gastheer SC Emma (vierde klas zaterdag) met 3-6.

Toernooi-uitslagen donderdag jl.: De Alblas (2) – DFC (2) 1-1, DFC wns; SC Emma (zat) – ZBC´97 1-3.

Finale zaterdag: DFC – ZBC´97 2-1; ´troostfinale` SC Emma – De Alblas 3-6.

Eindstand: 1 DFC, 2 ZBC´97, 3 De Alblas, 4 SC Emma.

*DFC rondt de oefencampagne a.s. dinsdagavond 17 augustus af met een thuiswedstrijd tegen Heinenoord, aanvang half acht. Heinenoord komt uit in de eerste klasse B (district West II) van het zaterdagvoetbal en wordt gerekend tot de sterkere ploegen van die afdeling.

**Zaterdag 21 augustus begint DFC aan de groepsfase van het districtsbekertoernooi met een uitwedstrijd tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH, aanvang half drie. EBOH-zat speelt derde klas.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com