DFC speelt verdienstelijk gelijk tegen De Zwerver in eerste oefenduel (1-1)

7 augustus 2010 1405x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt verdienstelijk gelijk tegen De Zwerver in eerste oefenduel (1-1)

Na een serie van vier trainingen begon DFC´s eerste vanmiddag aan het ´echte werk ´. De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen leverde thuis een verdiend gelijkspel op (1-1) tegen De Zwerver uit Kinderdijk.

De Kinderdijkers beëindigden evenals DFC het voorbije seizoen succesvol. De ploeg promoveerde van de tweede naar de eerste klas en opereert dus net als in de vorige voetbaljaargang een tree hoger dan tweedeklasser DFC.
 
Hoewel De Zwerver al twee weken in training is was dat binnen de lijnen amper merkbaar. Met name na rust bleek DFC geen moment de onderliggende partij. De Kinderdijkers namen na een half uur de leiding uit een door topscorer Guido Luiten benutte strafschop. Zo´n twintig minuten na de hervatting rondde Aaron Perez Maria een assist van collega-spits Marvin Hooplot fraai af en bracht DFC zo verdiend langszij: 1-1.
 
DFC-trainer Paul Koster begon met de volgende elf spelers: Rudolf Peute, Dennis Raaymakers, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Clifton Sewpersad, Robin Ramesar, Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Suleiman van der Straaten, Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria.
Wissels na rust: Merijn van Groesen (voor Erik Vos), Jonathan Dubbeldam (Dennis Raaymakers), Bas Verhoeven (Robin Ramesar), Appie Güler (Suleiman van der Straaten) en Sadik Karasahin (Aaron Perez Maria). Enkele in de pauze gewisselde spelers kwamen in de loop van de tweede helft ook weer binnen de lijnen in actie.
 
Bij DFC ontbraken o.a. Nick Stam (vandaag teruggekeerd van vakantie), Mehmet Tokul (blessure), Davut Sahan (herstellend van enkelbreuk). Mark Jongeneel (knieblessure) en verzorger Hans van den Berg (herstellend van operatie).
Scheidsrechter was Dordtenaar Richard van de Rest die onlangs promoveerde naar de topklasse / hoofdklasse.
 
*Dinsdagavond 10 augustus a.s. zet DFC de oefencampagne voort met een uitwedstrijd tegen eersteklasser Alblasserdam, aanvang 19.30 uur.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com