DFC-soos terug van vakantie – 19 augustus eerste sessie nieuwe seizoen

7 augustus 2010 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-soos terug van vakantie – 19 augustus eerste sessie nieuwe seizoen
Na een rustpauze van enkele maanden is het dan weer zover dat, voor het elfde seizoen, de "Good Old" D.F.C.-soos van start gaat. Op donderdag 19 augustus a.s. om 13.30 uur hopen we de soos-leden weer aan de Reeweg Oost te mogen begroeten.
 
Voor eventuele nieuwkomers:  er wordt geklaverjast, gebiljart en worden vele oude (sterke) verhalen en anecdotes van vroeger opgehaald. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.  Tot ziens op de "Good Old" D.F.C. soos aan de Reeweg Oost.
 
Vast noteren in de agenda : Reünie OUD -DFC op zondag 3 oktober

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com