DFC 2 verliest oefenduel met RVVH 2 binnen kwartier: 2-5*Zaterdag begint beker

20 augustus 2010 1320x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 verliest oefenduel met RVVH 2 binnen kwartier: 2-5*Zaterdag begint beker

Update – DFC 2 beëindigde donderdagavond de oefencampagne met een thuiswedstrijd tegen RVVH 2 uit Ridderkerk. Een half uur lang was geen sprake van kwaliteitsverschil.

Toen pas sloeg RVVH 2, dat reserve eerste klas speelt, toe. Binnen acht minuten tikte de ploeg zich naar een 0-4 voorsprong. Op aangeven van Erik Vos wist Sadik Karasahin kort voor rust de stand voor DFC een draaglijker aanzien te geven: 1-4.

Na de hervatting verscheen DFC 2, dat als reserve-derdeklasser twee afdelingen lager acteert dan de Ridderkerkse gasten, met diverse wisselspelers in het veld. Zo werd keeper Melvin Jongeneel vervangen door Koen van Torenburg (19). Die vierde daarmee na een jaar afwezigheid zijn rentree. Voorjaar 2009 werd Koen geveld door een ernstige knieblessure. Na een operatie en maandenlange revalidatie mocht Koen donderdagavond eindelijk weer – met redelijk succes – aan de bak.
 
In het tweede bedrijf ging het DFC 2 beter af.  RVVH 2 was licht in de meerderheid maar qua mogelijkheden hielden de ploegen zich redelijk in evenwicht. RVVH, dat over enkele snelle spitsen beschikte, liep na een kwartier uit naar 1-5. Maar DFC liet zich niet verder onder de voet lopen.  In blessuretijd bepaalde invaller Deniz Ozturk de eindstand op 2-5 door vanaf de rand strafschopgebied een terechte vrije trap rechtstreeks fraai achter de RVVH-doelman te krullen: 2-5. (verslag fvd)
 
Basis DFC 2: Melvin Jongeneel, Said el Massaoui, Thomas van Brakel, Mark Jongeneel, Louisiano Trinidad, Erik Vos, Hikmet Uysal, Coskun Altintas, Kusay Pekince, Sadik Karasahin, Marlon Kramer.
Wissels in en na de rust: Koen van Torenburg (keeper), Stephan van Beusekom, Rens de Jong, Deniz Ozturk, Aike Janssen, Randy van Dal. Arbiter: Frans Stal.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com