CUP: DFC 2 wint laatste groepsduel maar eindigt toch als tweede

31 augustus 2010 1445x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor CUP: DFC 2 wint laatste groepsduel maar eindigt toch als tweede

Update (zie slot) – Na twee gelijke spelen triomfeerde DFC 2 dinsdagavond in zijn laatste groepswedstrijd van de strijd om de KNVB-districtsbeker voor reserveteams. Bij De Alblas 2 werd met 1-2 gewonnen. Bij rust leidde DFC al met 0-1.

Sadik Karasahin tekende voor de openingsgoal op assist van Merijn van Groesen die zich op schitterende wijze had vrijgespeeld. Na de hervatting kreeg DFC een strafschop, die Merijn onhoudbaar inschoot. Vlak voor tijd verkleinde De Alblas via een eigen goal van Rens de Jong de achterstand naar 1-2, maar de thuisploeg kon niet voorkomen dat DFC verdiend de volle winst binnenhaalde.
 
DFC-trainer Robert Mohan vond zijn ploeg in de eerste 45 minuten heel goed spelen. ,,We creëerden veel kansen maar maakten ze niet af zodat onze voorsprong beperkt bleef tot 0-1 bij rust. Na rust ging De Alblas één op één spelen en kwamen we in de problemen. Melvin Jongeneel keepte echter fantastisch en hield ons zo op de been. De strafschop die ons op 0-2 bracht was terecht. Coskun Altintas werd namelijk onreglementair neergehaald´´.
 
Opstelling DFC2: Melvin Jongeneel, Thomas van Brakel (46m Aike Janssen), Mark Jongeneel, Rens de Jong, Louisiano Trinidad, Coskun Altintas, Hikmet Uysal, Merijn van Groesen, Kusay Pekince, Sadik Karasahin (60m Sigmund Sewpersad), Anthonie Radjkoemar (60m Marlon Kramer).
 
**Pelikaan 2 eindigde overigens als groepswinnaar doordat het donderdagavond met 0-6 zegevierde bij Groot Ammers 2 . DFC 2 werd daardoor tweede in de eindstand.
Uitslag donderdag: Groot Ammers 2 – Pelikaan 2 0-6.
Eindstand: Pelikaan 2 3-7, DFC 2 3-5, Groot Ammers 2 3-2, De Alblas 2 3-1. Poulewinnaar Pelikaan 2 kwalificeert zich voor de eerste hoofdronde (knock-out).
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com