Beschermheer Wim Verzijl wordt zaterdag 91 jaar*Namens heel DFC proficiat!

5 augustus 2010 1013x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beschermheer Wim Verzijl wordt zaterdag 91 jaar*Namens heel DFC proficiat!

DFC´s beschermheer Wim Verzijl hoopt zaterdag 7 augustus zijn 91ste verjaardag te vieren. Hoewel lopen wat moeizaam gaat is Mister DFC geestelijk nog altijd vitaal. Zo was hij op 24 mei getuige van DFC´s tweede achtereenvolgende promotie. Door een 3-0 zege op Altena promoveerde die Tweede Pinksterdag het eerste naar de tweede klas van het zaterdagvoetbal.

Mede door toedoen van de beschermheer doorstond DFC de voorbije jaren een moeilijke fase in de clubgeschiedenis. Vorig jaar werd ter ere van zijn 90ste verjaardag een speciale feestelijke bijeenkomst gehouden in het clubgebouw. Velen kwamen Verzijl toen persoonlijk feliciteren. De beschermheer zelf onthulde die dag ook een plaquette bij de overdekte tribune waardoor die accommodatie nu de naam van de beschermheer draagt (zie bijgaande foto´s van 2009).
 
Bestuur en leden van DFC feliciteren bij deze Wim Verzijl met zijn 91ste verjaardag en vertrouwen er op hem nog vele malen persoonlijk te mogen begroeten op het DFC-complex.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com