BEKER (4): Bijzondere felicitatie-handdruk voor DFC-trainer Paul Koster

25 augustus 2010 1669x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (4): Bijzondere felicitatie-handdruk voor DFC-trainer Paul Koster

De felicitatie-handdruk die DFC-trainer Paul Koster na afloop kreeg van zijn Dubbeldamse collega Arie van der Zouwen moet de roodwitte coach een extra prettig gevoel hebben bezorgd. Met de 2-1 zege van DFC triomfeerde immers de leerling over de leermeester.

DFC-trainer Paul Koster liet vooraf al weten een hoge dunk te hebben van Dubbeldams trainer Arie van der Zouwen.  ,,Hij is een van de betere trainers van de regio. Ik heb van hem trainerscursus gehad en heb ook nog bij hem mogen spelen.´´
 
*Gemengde berichten uit DFC´s ziekenboeg. Verzorger Hans van den Berg was voor het eerst sinds zijn blaasaandoening weer volledig present langs de lijn.
*Met de blessure van vleugelverdediger Nick Stam gaat het volgens eigen zeggen de betere kant op. Nick hoopt over twee weken weer aan de bak te kunnen maar rekent er nog niet op dat hij van de partij is tijdens de eerste competitiewedstrijd 4 september thuis tegen Nieuwdorp.
 
*De knieblessure van doelman Mehmet Tokul blijkt een langdurige kwestie te worden. Er wordt rekening mee gehouden dat hij nog enkele maanden non-actief is.
*Pech blijft Davut Sahan achtervolgen. Net hersteld van een ernstige enkelbreuk was hij sinds een paar weken weer voorzichtig aan het trainen. Nu blijkt hij problemen te hebben met een enkelband.
 
**Onder de toeschouwers bij de bekerderby DFC – Dubbeldam bevond zich ook de Dordtse dichter Kees Klok. De Griekenland-fan levert zoals bekend sinds enige tijd poëtische bijdragen aan het Clubnieuws DFC. De voorzitters Henk Nieboer en Ger Hüsen gaven hem terecht een warm onthaal.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com