BEKER (3): Fraaie goal na slimme dieptepass beslist bekerduel na rust

24 augustus 2010 1849x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (3): Fraaie goal na slimme dieptepass beslist bekerduel na rust

*Vervolg verslag – Ook na de hervatting domineerde DFC. Marvin Hooplot en Aaron Perez Maria zagen hun doelpogingen net stranden. Tussen de bedrijven door kreeg DFC´s doelman Rudolf Peute toch nog wat werk te verzetten. Op een prima vrije trap van Sjoerd Boutens reageerde hij  alert.

Na een uur bracht trainer Paul Koster verdediger Marvin Langevoort en spits Appie Güler binnen de lijnen. Zij vervingen Clifton Sewpersad en Bas Verhoeven. Appie mocht met Aaron het spitsenduo vormen terwijl Mark Jongeneel naar de rechterflank van de verdediging verhuisde.
 
De omzettingen vergrootten de slagkracht van DFC dat halverwege het tweede bedrijf het duel feitelijk besliste. Een slimme dieptepass veroorzaakte wanorde in de Dubbeldam-verdediging. Suleiman van der Straaten profiteerde razendsnel en secuur van dit buitenkansje: 2-0.
 
Dubbeldam spartelde even tegen maar mocht blij zijn dat DFC de marge niet opvoerde. In de allerlaatste minuut konden de bezoekers de score daarentegen toch nog een draaglijk aanzien geven.  Na een overtreding verdween de bal op de stip. Roy Willemstein liet DFC´s Rudolf Peute vanaf de elfmeter kansloos: 2-1. Het bleek slechts een wapenfeit voor de statistiek.
 
Scoreverloop: DFC – Dubbeldam 2-1 (1-0) – 45+2 m Marvin Hooplot 2-0, 70m Suleiman van der Straaten 2-0, 90m Rory Willemstein (strafschop) 2-1.
Scheidsrechter J.P.M. Loontjes (Breda) kon de kaarten op zak houden.
 
DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad (60m Marvin Langevoort), Marco van Woerkom, Mark Jongeneel, Jonathan Dubbeldam, Merijn van Groesen (46m Suleiman van der Straaten), Bas Verhoeven (60m Appie Güler), Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria.
Dubbeldam: Roy van der Linden, Diederik Jiskoot (46m Bob Timmermans), Rob Kanters, Mitchel Wouters, Arne van Weerden, Dennis Geschiere, Rory Willemstein, Diederik Derksen, Patrick de Kievit, Sjoerd Boutens, Lenny Naaktgeboren. Wissels niet ingezet: Bart Boutens, Jeroen Burgers, Erik de Jager.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com