BEKER (3): Duel met bijzondere lading voor oud-DFC´er Helmus van Munster

30 augustus 2010 2597x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (3): Duel met bijzondere lading voor oud-DFC´er Helmus van Munster

DFC mag dan sinds 16 augustus 127 jaar zijn – de tegenstander van vanmiddag kan zich ook een vitaal oudje noemen. SVW bestaat volgend jaar precies 100 jaar. De nieuwe toekomstig eeuweling is maar een paar jaar jeugdiger dan die andere vermaarde Gorcumse club, Unitas.

Het bekerduel van vanmiddag kende voor oud-DFC´er Helmus van Munster een bijzondere gevoelslading. Hij behoort inmiddels tot het technisch kader van SVW. Zijn zoon Dennis (24) is spits maar ontbrak vanwege een blessure. Dennis staat in de regio bekend als een uitstekende aanvaller. Enkele seizoenen terug gaf hij zijn toenmalige club Groot Ammers vleugels.

Vader Helmus hoopt zich binnenkort weer in Dordrecht te tonen. Heel belangstellend informeerde hij vanmiddag naar de data van de Old Boys Reünie en de Grote Reünie. Van harte welkom Helmus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com