BEKER (3): DFC slaat in laatste vijf minuten toe met wonderschone goals

21 augustus 2010 957x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (3): DFC slaat in laatste vijf minuten toe met wonderschone goals

*VERVOLG WEDSTRIJDVERSLAG – Na de hervatting behield DFC z´n overwicht. Niettemin presenteerde EBOH zich met enkele venijnige counters als de gevaarlijkste ploeg. Doelman Rudolf Peute hield zijn team meermalen met alerte reacties overeind. De oogst voor EBOH bleef zodoende beperkt tot een stevige serie hoekschoppen.

DFC, dat het tempo aanpaste aan het lome weer en te weinig diepgang in zijn acties legde, kwam niettemin na driekwart wedstrijd bijna op voorsprong. De doelman van EBOH tikte een venijnig afstandsschot van Suleiman van der Straaten net uit de bedreigde hoek ten koste van een corner.
 
EBOH had toen al z´n drie wissels ´verbruikt´ terwijl Paul Koster vasthield aan zijn basis-elf. Dat vertrouwen kreeg in de slotfase z´n beloning. Spits Appie Güler –  eerder deze week al drie keer scorend in de oefenwedstrijd tegen eersteklasser Heinenoord –  liet een wonderschone actie zien. Binnen de zestien kapte hij in één rush drie EBOH-verdedigers uit om vervolgens met een snoeihard diagonaal schot de keeper van de thuisploeg kansloos te laten: 0-1.
 
Een moe gestreden EBOH wist niet meer de mentale veerkracht op te brengen om terug te slaan. Eerder wanhopig dan met overleg zocht het de aanval op. DFC profiteerde onverbiddelijk van de geboden ruimte. Een superpass van Marvin Hooplot bracht Aaron Perez Maria in stelling die de buitenkans fraai benutte: 0-2. Het betekende definitief einde verhaal voor EBOH.
 
EBOH (zat) – DFC 0-2 (0-0) – 85m Appie Güler 0-1, 88m Aaron Perez Maria 0-2.
Opstelling DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Jonathan Dubbeldam, Suleiman van der Straaten, Bas Verhoeven, Marvin Hooplot, Kenneth Klaverweide, Aaron Perez Maria, Appie Güler.
Wissels (niet gebruikt): Koen van Torenburg (k), Kusay Pekince, Mark Jongeneel, Hikmet Uysal. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com