BEKER (1): DFC wint ook zijn derde groepswedstrijd*SVW met 0-3 geklopt

27 augustus 2010 885x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER (1): DFC wint ook zijn derde groepswedstrijd*SVW met 0-3 geklopt

DFC triomfeerde vanmiddag ook in zijn laatste groepswedstrijd van de strijd om de districtsbeker van de KNVB Zuid I. In Gorcum werd SVW met 0-3 verslagen na een 0-2 ruststand.

De roodwitte treffers in het eerste bedrijf kwamen beide op naam van middenvelder Erik Vos. Invaller Aaron Perez Maria bepaalde na de hervatting de eindstand op 0-3. Het bekertreffen was slechts van statistisch belang. DFC was immers al zeker van de eerste plaats in de groep na zeges op EBOH en Dubbeldam.
 
Scheidsrechter De Kok uit Zwijndrecht staakte de wedstrijd overigens in de 84ste minuut nadat hij zich genoodzaakt had gezien de verzorger van SVW met een rode kaart weg te sturen. Het was de derde keer deze middag dat de arbiter het rode karton moest trekken. Al  in de tiende minuut werd een SVW-aanvaller weggestuurd wegens aanhoudende kritiek op de leiding.
 
Bij het verlaten van het veld voor de pauze kreeg de trainer van SVW ook rood te zien wegens ernstige belediging van de scheidsrechter. Om de rationaliteit terug te krijgen plakte de arbiter enige minuten aan de voorgeschreven rustpauze. Na overleg met onder andere de Gorcumse aanvoerder besloot De Kok toen onder voorwaarden alsnog een tweede helft aan de wedstrijd te koppelen.
 
Uitslagen bekerpoule vandaag (slotronde):  SVW – DFC 0-3, EBOH – Dubbeldam 1-2.
Eindstand: 1 DFC 3-9* (7-1), 2 Dubbeldam (zo) 3-4 (4-4), 3 SVW 3-2 (3-6), 4 EBOH (zat) 3-1 (3-6). * DFC groepswinnaar.
Eerder uitslagen:  SVW – EBOH 2-2, DFC – Dubbeldam 2-1 ** EBOH – DFC 0-2, Dubbeldam – SVW 1-1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com