Voorjaarsvergadering doorgeschoven*Begroting wel vastgesteld

2 juli 2010 751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorjaarsvergadering doorgeschoven*Begroting wel vastgesteld

In verband met het WK-voetbal en andere activiteiten is het niet mogelijk gebleken om in de maand juni de voorjaarsvergadering te houden. Deze half-jaarlijkse vergadering staat voor een belangrijk deel in het teken van de begroting voor het komende seizoen. 

Het Dagelijks Bestuur is op 1 juli bijeen geweest en heeft de begroting met de penningmeester besproken en definitief vastgesteld. De leden van de kascontrole-commissie krijgen deze binnenkort toegestuurd, waarna de penningmeester met deze leden een afspraak maakt om de begroting en een aantal lopende financiële zaken te bespreken.

Ter geruststelling :"De vereniging verkeert in rustig financieel vaarwater" . Het bestuur wenst de leden een fijne vakantie en we zien jullie in augustus graag gezond en wel weer terug aan de Reeweg Oost.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com