Veel belangstelling voor initiatief DFC Old Boys op zaterdag 18 september

9 juli 2010 828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel belangstelling voor initiatief DFC Old Boys op zaterdag 18 september

Na de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008 organiseren de DFC Old Boys opnieuw een borrel. Dat gebeurt op zaterdag 18 september van 16.00-19.00 uur op de bekende locatie De Schaapskooi tussen het DFC-terrein en het stadion van FC Dordrecht.

De opbrengst gaat in overleg met het DFC-bestuur naar een goed doel; in dit geval de verbouwing van de entree van het clubgebouw van ons aller DFC. De happening onder het motto ‘DFC Old Boys’ is net als in 2008 een initiatief van Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes. Onderstaand een tussenstand van dit viertal per vandaag.
 
,,Met veel enthousiasme is de aankondiging van ruim twee weken geleden ontvangen. Menigeen van jullie heeft zich inmiddels aangemeld en wij kijken nu al uit naar een fantastische middag! Van jullie hebben we vele reacties ontvangen en ook een aanvullend initiatief is hiervan het gevolg. Sim Broere onderzoekt momenteel of het mogelijk is een “wedstrijdje vooraf”  te organiseren met een aantal prominente DFC-ers. We houden jullie op de hoogte van zijn vorderingen.
 
,,Hans Raaymakers verblijdde ons met een aantal oude weekbrieven. Daarin zijn opgenomen de trainingsgroepen van de jeugd van DFC in de late jaren zeventig. Het is nu al smullen om al die oude bekende namen weer eens terug te lezen. Kom je nog wel eens iemand daarvan tegen, maak ze dan attent op het festijn van 18 september.
 
,,Ook is er een initiatief startende om sponsoren te werven voor het evenement / initiatief, om zodoende de opbrengst voor DFC te kunnen verhogen. Dit initiatief wordt opgestart in samenwerking met de sponsorcommissie van DFC. Wil je nu reeds informatie over de sponsormogelijkheden, laat dat dan even weten aan ons.
,,Iedereen die naar het feest wil komen, wordt gevraagd vooraf  10 euro per persoon te storten op rekeningnummer 92.62.10.092 ten name van Bob van Heijningen; omschrijving: DFC Old Boys en zich aan te melden via het e-mailadres  dfc.old.boys@hotmail.com
 
*Meer info zie elders op deze site het onderwerp: Groot feest DFC Old Boys op 18 september*Opbrengst voor verbouwing entree
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com