DFC begint zaterdag aan nieuwe jaargang met oefenduel thuis tegen De Zwerver

31 juli 2010 1281x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC begint zaterdag aan nieuwe jaargang met oefenduel thuis tegen De Zwerver

Na een serie van vier trainingssessies begint DFC´s eerste zaterdag aan het ´echte werk ´. Zaterdagmiddag wordt de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Om half drie ontvangt de formatie van trainer Paul Koster De Zwerver uit Kinderdijk.

De Kinderdijkers beëindigden evenals DFC het voorbije seizoen succesvol. De ploeg promoveerde van de tweede naar de eerste klas en opereert dus net als in de vorige voetbaljaargang een tree hoger dan de opponent. Het eerste oefenduel van 2010-2011 begint zaterdag om half drie.

Zoals bekend begon DFC´s selectie vorige week zaterdag 31 juli aan het nieuwe seizoen met een Trainingsdag op het eigen complex.  Dat gebeurde onder leiding van hoofdtrainer Paul Koster en de nieuwe trainer van het tweede, Robert Mohan.

De ruim dertig man sterke groep oefende op het kunstgrasveld. Het hoofdveld was nog even ´in ruste´. De selectie trainde ook afgelopen maandag, dinsdag en donderdag.
  
Op zaterdag 21 augustus begint DFC aan de groepsfase van het toernooi om de districtsbeker van de KNVB met een uitwedstrijd tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH. Twee weken later (4 september) start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Nieuwdorp uit Zeeland.
 
In de aanloop naar het nieuwe seizoen speelt DFC voorlopig de volgende oefenwedstrijden:
*Zaterdag 7 augustus DFC 1 – De Zwerver 1 (14.30 uur)
*Zondag 8 augustus SSW 1 – DFC-combi (14u – opening kunstgrasveld SSW)
*Dinsdag 10 augustus Alblasserdam 1 – DFC 1 (19.30 uur)
*Donderdag 12 augustus De Alblas 1 – DFC 1 (19.15 uur – Van Leeuwen Glas Toernooi SC Emma-zat)
 
*Zaterdag 14 augustus ZBC´67 1 / SC Emma 1 – DFC 1 (14.30 uur – SC Emma-toernooi) / Oranje Wit 2 – DFC 2 (12.00 uur)
*Dinsdag 17 augustus DFC 1 – Heinenoord 1 (19.30 uur)
*Donderdag 19 augustus DFC 2 – RVVH 2 (19.30 uur).
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com