DFC 1 begint 4 september competitie thuis tegen collega-debutant Nieuwdorp

26 juli 2010 834x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 begint 4 september competitie thuis tegen collega-debutant Nieuwdorp

De KNVB heeft het officiële wedstrijdschema bekend gemaakt van de competitie in de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal. DFC opent 4 september thuis tegen een andere debutant, Nieuwdorp. De week er op staat een uitwedstrijd tegen Duiveland geprogrammeerd. Op 18 september ontvangt DFC het Zeeuwse Serooskerke.

Voor het volledige competitieprogramma zie onderstaande link (evt kopiëren en plakken):
 
 
 

*Ook zijn de wedstrijdprogramma´s bekend gemaakt van alle andere seniorenteams van DFC. Zo begint het tweede op 4 september thuis tegen Alblasserdam 2.
 
**De programma´s van DFC 2 tot en met 6 zijn te vinden bij de semi-KNVB-site (evt kopiëren en plakken):
 
 
Na registratie krijg je toegang waarna het een kwestie is van onder het veld clubs zoeken naar DFC. Daarna kom je bij een overzicht van alle DFC-teams die voor komend seizoen zijn ingeschreven bij de KNVB. Je kunt het betreffende team / betreffende teams aanklikken en eventueel toevoegen aan je persoonlijk overzicht onder de titel Mijn Teams. Zo heb je steeds actuele informatie over het verloop van de betreffende competitie(s). Het competitieschema per team vind je onder het veld Competitie-indeling. Succes ermee.
 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com