Sponsoractie jarige Plusmarkt ´t Lam levert DFC 245,59 euro op

26 juni 2010 2376x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sponsoractie jarige Plusmarkt ´t Lam levert DFC 245,59 euro op

Supermarkt Plus ’t Lam bestaat 15 jaar en hield om die reden afgelopen maanden een actie voor alle Dordtse clubs en verenigingen. De actie gold voor zowel Plus ’t Lam Dubbeldam als Plus ’t Lam Bieshof (Stadspolders). 

Sinds 22 maart kregen alle klanten bij elke besteding van 15 euro (en bij speciale actieproducten) een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze sponsor-voucher, ter waarde van 1 punt, was eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze. Hiervoor werden speciale scanzuilen geplaatst in de winkels waar mensen hun vouchers per touch-screen direct konden doneren.
 
Onlangs werden alle punten geteld en de door Plus ´t Lam beschikbaar gestelde 15.000 euro naar rato verdeeld onder de verenigingen. Van dat bedrag ging 245,59 euro naar DFC.  Bij deze onze grote dank aan al die sympathieke donateurs en natuurlijk ook Plusmarkt ´t Lam.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com