Maarten Zilverschoon (26): Horecaman in België met een roodwit hart

6 juni 2010 2466x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Maarten Zilverschoon (26): Horecaman in België met een roodwit hart

Tijdens de beslissende promotiewedstrijd op Tweede Pinksterdag thuis tegen Altena kreeg Maarten ´Crouch´ Zilverschoon, de 26-jarige oud-spits van het eerste die in de winter vanwege zijn horeca-activiteiten moest afhaken een speciaal plekje langs de lijn.

´Voor die ene keer´ mocht Maarten in DFC-tenue weer eens plaatsnemen in de dug-out als ´extra stimulans voor zijn maten´. Per slot had Maarten in de eerste fase van de reguliere competitie DFC met de nodige goals van belangrijke punten voorzien.
 
En zo kon Maarten na afloop terecht volop delen in de feestvreugde en het eerbetoon, want door met 3-0 te winnen wist DFC voor het tweede achtereenvolgende jaar een promotie te bewerkstelligen. Volgend seizoen draait roodwit mee in de tweede klas. Daarin ontmoet het wellicht Altena opnieuw want via twee herkansingen wist deze club afgelopen zaterdag het tweedeklasserschap te prolongeren.
 
Maarten Zilverschoon is sinds enige tijd met  kookkunstenaar Ger Bruntink, kok Berry Smekens, sommelier Victor Wagemakers een mooi restaurant begonnen in Hoogstraten in België: Mangerie ´t Cruydt. Het  sfeervol ingerichte restaurant en de keuken zijn klassiek Frans met invloeden van buitenaf.

Maarten: ,,Mijn neef Gerrit Bruntink zit zijn hele leven al in horeca en zo ben ik er eigenlijk ingerold.  Ik ben samen met dit team vol enthousiasme begonnen en we zijn enorm en blij en trots met de goede recensie die we hebben gekregen van culinair journalist Ton de Zeeuw op www.smulweb.nl. In de zomer kunt u bij ons natuurlijk ook op het gezellige terras genieten van een heerlijk glas wijn, een overheerlijk Belgisch biertje, maar ook van een maaltijdsalade of een uitgebreide lunch.´´

 
,,Het voetballen mis ik wel enorm, maar gelukkig spelen bijna al mijn vrienden bij DFC, dus ben ik van elke ontwikkeling op de hoogte! Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als er mensen, die ik ken van DFC, eens bij mij in de zaak zouden komen eten of een terrasje zouden komen pakken. Jullie zijn van harte welkom”.
 
Mangerie \’t Cruydt (Bloedlaan 259-261, Hoogstraten) bevindt zich in een 19de-eeuws pand. Het biedt volgens kenners  ´een aangename combinatie van Bourgondisch eten en een ambiance van kunstzinnige praal en gestileerde rust´. Hoogstraten ligt net over de grens even ten zuiden van Breda, dus relatief dichtbij vanuit Dordrecht. Meer info: www.tcruydt-mangerie.eu/
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com