Jos en Hannie in ´t Veld in het zonnetje tijdens Vrijwilligersfeestje

26 juni 2010 3163x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jos en Hannie in ´t Veld in het zonnetje tijdens Vrijwilligersfeestje

DFC hield vrijdagavond in en – vanwege het heerlijke zomerse weer – ook buiten het clubgebouw een feestavondje voor z´n vrijwilligers. Met een drankje, een hapje en waarderende woorden van bestuurszijde werd onder meer het seizoen 2009-2010 informeel nabesproken en vooruit gekeken naar de nieuwe voetbaljaargang.

Co-voorzitter Henk Nieboer  toonde in zijn toespraak (de enige van de warme gezellige avond) in z´n nopjes met de inzet van de vele tientallen roodwitte vrijwilligers. Een speciaal woord van dank richtte hij tot Jos en Hannie ´t Veld. Zij stoppen na ruim dertig jaar met hun kantine-werkzaamheden. Hannie ´draaide´ de voorbije jaren de keuken, Jos was actief binnen de sectie inkoop. Het roodwitte echtpaar werd door Nieboer gefêteerd met een onder meer een bloemenhulde.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com