Indeling nieuwe competitie: DFC 1 met Pelikaan in ´Zeeuwse´ 2de klas

18 juni 2010 2301x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Indeling nieuwe competitie: DFC 1 met Pelikaan in ´Zeeuwse´ 2de klas

Update2 (reactie trainer)  – De KNVB heeft maandagmiddag de indeling bekend gemaakt van de standaardteams (eerste-elftallen) in het nieuwe seizoen. Het gepromoveerde DFC 1 komt in het seizoen 2010-2011 uit in de tweede klasse E, waarin het acht Zeeuwse en vier Noord-Brabantse ploegen treft. Ook Pelikaan uit Zwijndrecht is ingedeeld in 2 E zodat er voor DFC toch nog een semi-derby in het verschiet ligt.

2e klasse E:

Arnemuiden (Zld), AZVV (Axel, Zw.Vl), De Noormannen (Westkapelle, Zld), DFC, Dinteloord (NB), Duiveland (Oosterland, Zld), Internos (Etten-Leur, NB), Nieuwdorp (Zld), Oostkapelle (Zld), Pelikaan (Zwijndrecht, ZH), Serooskerke (Zld), SSV65 (Goed, Zld), VVC68 (Halsteren, NB), Zwaluwe (Lage Zwaluwe, NB),

 
2e klasse F:  Almkerk, Altena, Drechtstreek, GJS, Good Luck, Hardinxveld, NOAD32, SC Everstein, Sleeuwijk, Sliedrecht, SV Meerkerk, SVW, Wieldrecht, WNC.
 
*DFC-trainer Paul Koster reageerde vanmorgen in AD De Dordtenaar: ,,Ik vind het heel jammer en wij zijn teleurgesteld maar we respecteren het besluit van de KNVB. Ik denk ook dat er best Brabantse clubs als Sleeuwijk of Good Luck naar Zeeland hadden gekund´´.
 
Het wedstrijdschema wordt pas vrijgegeven als ook de indelingen van de reserve- en jeugdteams bekend is. Dat kan enige weken duren. De competitie duurt komende jaargang voor DFC 26 wedstrijden omdat alle eerste en tweede klassen zijn uitgebreid van 12 naar 14 ploegen. Ook komend seizoen wordt gewerkt met drie perioden – deze keer van resp. 8, 9 en 9 wedstrijden.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com