Groot feest DFC Old Boys op 18 september*Opbrengst voor verbouwing entree

21 juni 2010 1001x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groot feest DFC Old Boys op 18 september*Opbrengst voor verbouwing entree

Na de succesvolle reünie van (jeugd)voetballers van DFC uit de jaren zeventig, tachtig en negentig bij het 125-jarig bestaan in 2008 organiseren de DFC Old Boys opnieuw een borrel. Dat gebeurt op zaterdag 18 september van 16.00-19.00 uur op de bekende locatie De Schaapskooi tussen het DFC-terrein en het stadion van FC Dordrecht.

Deze borrel onder het motto ‘DFC Old Boys’ is net als in 2008 een initiatief van Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes.
 
,,Het wordt een grandioze happening, dat weten we zeker´´, schrijven de organisatoren in hun uitnodiging per e-mail. ,,Behalve alle (jeugd)voetballers zijn natuurlijk ook voormalige trainers, begeleiders, bestuursleden etc. van harte welkom. We verwachten een grote opkomst en op zijn minst dezelfde goede sfeer als op de reünie twee jaar geleden.´´
 
,,Bijzonder aan de borrel is dat de opbrengst in overleg met het DFC-bestuur naar een goed doel gaat, in dit geval de verbouwing van de entree van het clubgebouw van ons aller DFC. De opbrengst komt uit een entreegeld van 10 euro per persoon en een loterij die tijdens de borrel wordt gehouden. Voor de 10 euro krijgen de feestgangers hapjes aangeboden; drankjes zijn voor eigen rekening. Uiteraard zal elke euro die we na aftrek van de kosten overhouden naar het goede DFC-doel gaan. Ons streefbedrag voor het goede doel is minimaal 1000 euro.´´
 
,,En: hoort zegt het voort! Mail dit bericht door naar andere DFC-vrienden, vertel het ze wanneer je ze tegenkomt, stuur ze een ansichtkaart of bel ze op. Maak de borrel van DFC Old Boys tot talk of the town. Iedereen die naar het feest wil komen, wordt gevraagd vooraf  10 euro per persoon te storten op rekeningnummer 92.62.10.092 ten name van Bob van Heijningen; omschrijving: DFC Old Boys en zich aan te melden via het emailadres: dfc.old.boys@hotmail.com
 
Dus, vervolgt het viertal Hans Geurens, Bob van Heijningen, Pieter Nederlof en Rob Sebes, ´ noteer de datum in je agenda, attendeer anderen en maak even de 10 euro over! We rekenen op de komst van talloze andere DFC-vrienden.´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com