GALA (6): Spelers en staf ´geridderd´ met speciale medaille*Sponsors bedankt!

13 juni 2010 2327x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GALA (6): Spelers en staf ´geridderd´ met speciale medaille*Sponsors bedankt!

Aan het begin van de gala-bijeenkomst werden alle spelers en begeleiders van het voor het tweede achtereenvolgende jaar gepromoveerde team ´geridderd´  met een roodwit halslint met gulden medaille waarop was gegraveerd ´D.F.C. Gepromoveerd naar de 2de klas – MEI 2010´

Tussen de officiële plechtigheden door vertoonde DFC-trainer Paul Koster in de bovenzaal van eetcafé ´t Peerdt een door hem vervaardigde dvd met als titel ´1 Team, 1 Doel, 1 Ambitie´. Op basis van tientallen foto´s werd daarop het succesvol verlopen seizoen nog eens in kaart gebracht: van de belangrijke momenten in de reguliere competitie tot de spannende ontknoping in de nacompetitie met als apotheose de beroemde balkonscène op de hoofdtribune nadat tegen Altena promotie naar de tweede klas was bereikt. Dat alles tegen een achtergrond van hedendaagse en dus het jeugdige team aansprekende muziek.
 
Spelers en (bege)leiders krijgen binnenkort een kopie van de kwalitatief gave dvd/cd. Uit handen van Paul Koster ontvingen ze zaterdagavond al een andere herinnering aan het schitterende seizoen: een fraaie witte polsband met daarop in rode tekens de datum van DFC´s promotie (24052010) en het vermaarde torentje ofwel het logo van DFC.
 
Voor het brede team (bege)leiders inclusief de co-voorzitters Ger Hüsen en Henk Nieboer, en technisch coördinator Arie Evers had Paul (die om principiële redenen niet had meegedaan aan de verkiezing van de Speler van het Jaar) nog extra presentjes waaronder een heuse Havana-sigaar. Per slot is dit rokertje zoals bekend erg in trek onder dit deel van DFC´s kader. Arie Evers kreeg zodoende zaterdagavond al meteen een toepasselijke bijnaam: Sigarie.
 
De (bege)leiders werden ook gefêteerd door de selectie. Aanvoerder Robin Ramesar bood ze ingelijste collages aan van foto´s van het promotiefeest te velde na de gewonnen beslissende slag tegen Altena.
 
Het Roodwitte Gala heeft met name door de geweldige inzet van teambegeleider Ton Lucas en zijn collega Cees van Woerkom de clubkas overigens geen cent gekost. Oud-exploitant Cor van ´t Peerdt bood het warme buffet aan terwijl Fred van Dongen het vaste-prijzenpakket inclusief de medailles voor zijn rekening nam. De drankjes werden gesponsord door Sasja´s Look Mode, Kantoorverzorging Holster, Rensen Mallorca Investments, Joker Design, BuroBot, Erica Bloemideeën, ABC Den Hartog Verhuizingen, Jan Schuurman, Cees Bel en Peter Louwman. Waarvoor bij deze grote dank.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com