GALA (5): ´Talentenprijs´ voor Aaron Perez Maria (16) en Nick Stam (22)

13 juni 2010 2170x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GALA (5): ´Talentenprijs´ voor Aaron Perez Maria (16) en Nick Stam (22)

Nieuwigheidje tijdens het Roodwitte Gala van dit jaar was de introductie van de zogeheten prijs voor ´Aanstormend jong talent´ . Op basis van de uitslag van de stemming om de Lambert Janssen Trofee én het oordeel van een soort vakjury eindigden ook in deze categorie twee spelers op de eerste plaats: Aaron Perez Maria (16) en Nick Stam (22).

Beiden ontvingen een gelijkwaardige trofee, die werden uitgereikt door DFC´s ´andere´ co-voorzitter Henk Nieboer.

Het juryrapport over het winnende duo van de nieuwe prijs:
 
*Aaron Perez Maria (16) – Wat een seizoen! Wat een beleving! En vaak wat een genot om langs de lijn naar te kijken! Als A/B-junior begin dit jaar ingebracht om DFC´s aanvalslinie meer punch te geven. Greep zijn kans, paste zich in recordtijd aan, zowel aan het tactisch concept als aan de nieuwe entourage. Als benjamin het knuffeltje van de Grote Beschermende Broers. Maar ook het jongske dat met zijn vaardigheden en inzet terecht ook al snel veel waardering oogstte bij die grote broers.
 
Nick Stam (22)– Moderne watervlugge vleugelverdediger. Technisch vaardig. Karaktermens. Mooie mix van verbetenheid en fanatisme. Durft het duel aan en heeft gelet op zijn blessures het zeldzame vermogen zijn pijngrens stevig op te rekken. Maar ook een zorgzame, aimabele jongen wiens foto´s op de site ook altijd heel wat e-mails opleveren, maar dat heeft weer niets met zijn sportieve prestaties van formaat te maken. Ontpopte als nieuwkomer in de selectie zich al heel snel tot vaste waarde en jonge exponent van het nieuwe DFC.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com