GALA (4): Cees van der Sluis reikt Co Hendriks Trofee uit aan Robin en Davut

13 juni 2010 1727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GALA (4): Cees van der Sluis reikt Co Hendriks Trofee uit aan Robin en Davut

Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd ook de zogeheten Co Hendriks Trofee voor dé roodwitte goalgetter uitgereikt. Dat gebeurde deze keer door DFC´s kaderlid en oud-trainer Cees van der Sluis (67). Die was in de jaren zestig en zeventig als actief speler een geweldige spits. Per seizoen lepelde hij minimaal twintig keer in competitieverband de bal achter de ´vijandelijke´ doelman.

De man bij uitstek dus om deze trofee uit te reiken, aldus inleider Fred van Dongen. Cees is bovendien familie van Co Hendriks naar wie de bokaal is vernoemd. Fred: ,,Co was een ware roodwitte scherpschutter in de jaren 70, 80 toen DFC weer paradeerde in het echte amateurvoetbal nadat de semi-professionele opzet was overgedragen aan dochter FC Dordrecht. Co is dus een ware Topscorer.´´

 
De tweede Co Hendriks Trofee leverde overigens twee winnaars op. Davut Sahan en Robin Ramesar beëindigden de reguliere competitie (22 duels) met evenveel treffers: 9. Zodoende ontvingen beiden een Co Hendriks Trofee. Ook op de derde plaats een ex aequo: Marvin Hooplot en Aaron Perez Maria kwamen in de gewone competitie 4 keer tot scoren. Beiden kregen een derde prijs.
 
*Aanvoerder Robin Ramesar ontving nog een extra prijs: met 2 goals was hij namens DFC het productiefst in de voorspoedig verlopen nacompetitie, waarin DFC vier wedstrijden speelde, twee keer won, twee keer gelijkspeelde, niet één wedstrijd verloor en uitkwam op de doelcijfers 4 voor en 0 tegen. De goals kwamen op naam van: Robin Ramesar (2x), Aaron Perez Maria (1) en Sadik Karasahin (1).
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com