GALA (3): Juryrapport winnend drietal Lambert Janssen Wisseltrofee2010

13 juni 2010 745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GALA (3): Juryrapport winnend drietal Lambert Janssen Wisseltrofee2010

Welke conclusies annex persoonlijke kwalificaties trok de verantwoordelijke commissie uit de uitslag van de stemming voor de Lambert Janssen Trofee 2010?

*Winnaar Marco van Woerkom  (23) – Een voorbeeld van karakter en inzet. Bundelde die samen in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen VVAC. In de slotminuut van dat duel poeierde hij de bal in het VVAC-doel. Zo won DFC met de hakken over de slot met 1-0. De twee extra punten die aan die fraaie goal kleefden bleken achteraf van eminent belang om op de belangrijke vierde plek in de gewone competitie te eindigen.
Een man ook met een roodwit hart die amper uit de luiers al in het DFC-shirt speelde. Een dragende kracht ondanks zijn leeftijd. Een vrijwel onmisbare vaste waarde. En toch een bescheiden persoon.
 
*Nr. 2 Mehmet Tokul  (24) – Ook al een overtuigende vaste waarde en superkracht. Sleepte de ploeg er  vooral in de belangrijke wedstrijden op dé beslissende momenten doorheen ook al kampte hij met blessures. Vertolkte de sleutelrol thuis tegen WNC door ver in blessuretijd bij 2-1 een strafschop te stoppen. Geeft zijn verdediging steeds het belangrijke gevoel van vertrouwen en zekerheid.
 
*Nr. 3 Robin Ramesar  (23) – Een voorbeeldige aanvoerder. Sterk op het middenveld. Zorgt regelmatig voor aanvullende stootkracht in de voorste lijn. Krachtig ook in de lucht. Niet voor niets vaak bijgenaamd dé kopspecialist. Niet alleen binnen maar ook buiten het veld een bindende, sociale factor.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com