GALA (1): DFC geniet in hartje Dordrecht na van een succesvol seizoen

13 juni 2010 908x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor GALA (1): DFC geniet in hartje Dordrecht na van een succesvol seizoen

Onder zomerse omstandigheden evalueerde DFC´s eerste zaterdagavond met het brede begeleidingsteam in hartje Dordrecht op feestelijke wijze het voorbije seizoen.

En wat voor een seizoen: kon vorig jaar het kampioenschap in de vierde klas en de daaraan verbonden promotie naar de derde klas worden gevierd, deze keer bereikte de ploeg opnieuw een promotie – nu naar de tweede klas. De sessie van dit jaar kreeg zodoende opnieuw de allure van een Roodwit Gala.
Het initiatief van teambegeleider Ton Lucas en jurylid Fred van Dongen van de Lambert Janssen Wisseltrofee (Speler van het Jaar-verkiezing) kende zaterdag dan ook meerwaarde.
 
Evenals vorig jaar bleek ook zaterdag de uitgekozen locatie perfect: het van een fraaie terras op zonzijde gelegen eetcafé ´t Peerdt op het Statenplein. Waar binnen kon worden gegeten en het officiële gedeelte van de bijeenkomst plaats vond, kon op dat terras tot laat op de avond onder het genot van de nodige drankjes het seizoen in al z´n geledingen verder worden geëvalueerd.
 
De hele catering was perfect verzorgd, waarvoor bij deze grote complimenten voor uitbater Bas van het gezellige ´t Peerdt en zijn voorgangers Wendy en Cor die sponsors waren van het heerlijke warme buffet. En natuurlijk ook complimenten aan het adres van Annet, Annemarie, Rianne en Erik bij wie de bar-bediening weer in voortreffelijke handen bleek.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com