Gaande en komende spelers DFC-selectie in het nieuwe seizoen

4 juni 2010 856x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gaande en komende spelers DFC-selectie in het nieuwe seizoen

Update4 (zie slot)  – De laatste officiële overschrijvingsavond bij DFC heeft donderdag opnieuw enkele nieuwelingen opgeleverd voor DFC´s selectie. Volgend seizoen trekken ook Marlon Kramer en Emre Kaya (beiden van SC Emma) én Appie Güler (Heerjansdam) het roodwitte shirt aan. De eerste twee kwamen al eerder uit voor DFC.

Eerder werd al bekend dat ook Marvin Langevoort (23)  in het nieuwe seizoen terugkeert bij DFC. De vorige vier seizoenen kwam Marvin uit voor het naar de zondag-hoofdklasse gepromoveerde IFC uit Hendrik Ido Ambacht. Daarvoor speelde hij in het eerste van DFC dat toen in de eerste klas zondag verbleef. Toen DFC in medio 2006 z´n zondagtak afstootte om zich volledig op de zaterdagcompetitie te richten, verkaste Marvin met toenmalig teamgenoot Frank Zwakhals naar IFC.

Ook de 24-jarige Suleiman van der Straaten (EBOH) trekt in het nieuwe seizoen weer het shirt van DFC aan en keert zo terug bij zijn oude club. Voorts heeft Yussuf Simsek (28) besloten over te stappen naar DFC. Hij speelde evenals Suleyman tot voor kort bij EBOH.
 
Eerder gaven de Papendrecht-zo-spelers Kenneth Klaverweide en Bas Verhoeven (resp. 23 en 28 jaar) en Clifton Sewpersad (IFC) al te kennen per seizoen 2010-2011 terug te keren naar hun ´oer-club´ DFC. Van SC Emma-zat stappen naar DFC over Sigmund Sewpersad, Arvind Ramesar, R. Casilio, J. Faassen, S. El Massaqui en Z. Marquoum. Van Oranje Wit komt Anthonie Radjkoemar naar DFC.
 
*Michel Schwarz (RCD), Erik Drijver (Dongen) en Ibo Karasahin (SC Emma-zo) verlaten DFC.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com