Dordtse Avond4daagse: DFC ook dit jaar present met flinke jeugdgroep

4 juni 2010 646x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dordtse Avond4daagse: DFC ook dit jaar present met flinke jeugdgroep

Dinsdagavond is de Editie 2010 van de beroemde Dordtse Avond4daagse gestart. DFC was op de openingsavond vertegenwoordigd door een uit ruim 70 jeugdleden en leiders bestaande groep. Het roodwitte gezelschap heeft het startnummer 49. Jeugdleider Gerrit de Man vertolkte de rol van vlaggendrager.

Hoewel het eind van de middag behoorlijk begon te regenen, verliep de eerste wandelavond grotendeels onder droge weersomstandigheden. Echter toen het deelnemersveld de finish naderde bedierf om kwart over acht een enorme plensbui jammergenoeg alsnog de tot dan toe prima stemming.

De eerste etappe begon dinsdagavond zoals gebruikelijk op het Sportpark Reeweg en bracht het gezelschap door het westelijk deel van de wijk Stadspolders. Langs de route stonden weer heel wat belangstellende (groot)ouders en anderen de duizenden jongelui en seniorwandelaars aan te moedigen.

*Bijgaand wat beelden van de openingsavond van de Avond4daagse 2010.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com