Diverse DFC´ers aanwezig bij crematieplechtigheid voetbal-icoon Ad Boogaerts

15 juni 2010 3208x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Diverse DFC´ers aanwezig bij crematieplechtigheid voetbal-icoon Ad Boogaerts

Maandagmiddag heeft de crematie-plechtigheid van Ad Boogaerts plaatsgevonden. Dat gebeurde in Aalten (Gld). Namens DFC en de Vereniging Oud-DFC waren aanwezig Piet Punt, Hans Morks, Dick Groenewoudt en Arie Heijstek.

Voorafgaand keken familie en genodigden naar de WK-wedstrijd tussen Nederland en Denemarken. Dat gebeurde op verzoek van de familie die op de rouwkaart onder meer vermeldde zo ´geheel in de geest van voetballiefhebber Ad´  te handelen.
 
Ad (Adrianus) Boogaerts overleed vorige week op 84-jarige leeftijd. Hij was bijna 77 DFC-lid. Boogaerts (geboren op 20 augustus 1925) verwierf in de jaren zestig en zeventig nationale bekendheid als topscheidsrechter in de Nederlandse voetbalwereld. AD De Dordtenaar noemde hem vorige week nog een ´Dordts voetbal-icoon´.
 
Ook in zijn laatste levensjaren bleek Ad zich prima thuis te voelen bij DFC. Hij nam regelmatig deel aan de beroemde reünies van Oud-DFC waarvan hij ook lid was en de excursies van de Sociëteit DFC.
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com