Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC-trainers tonen hun ambities tijdens info-avond met selectiespelers
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC-trainers tonen hun ambities tijdens info-avond met selectiespelers

25 juni 2010 1742x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-trainers tonen hun ambities tijdens info-avond met selectiespelers

Door Fred van Dongen

Hoewel de vakanties nog moeten aanbreken richtte DFC donderdagavond al de blikken op de nieuwe competitie. Dat gebeurde in de DFC-sportzaal waar de selectiespelers voor de komende voetbaljaargang informatief werden toegesproken door hoofdtrainer Paul Koster én Robert Mohan die is aangetrokken als trainer van het tweede. Om aansluiting met het eerste te behouden is alle streven er immers op gericht DFC 2 komend seizoen te laten promoveren.
 
Koster liet merken ook aan het nieuwe seizoen met een stevig portie ambitie te beginnen. Dat DFC 1 in de tweede klas heel veel Zeeuwse clubs ontmoet en dus flink moet reizen, hoeft volgens hem geen beletsel te vormen. ,,Om de twee weken een lekker uitstapje naar Zeeland én drie punten pakken´´, zo lichtte hij met een kwinkslag zijn ambitie toe.
 
De bijeenkomst van donderdag was ook bedoeld om alvast oude en nieuwe spelers met elkaar kennis te laten maken. Officieel begint DFC´s selectie op zaterdag 31 juli a.s. aan het nieuwe seizoen met een Trainingsdag op het eigen complex. Daarna wordt er vrijwel elke maandag, dinsdag en donderdag getraind dan wel een oefenwedstrijd gespeeld.
 
 
*De DFC-selectie voor de nieuwe jaargang is uitgebreid met (de terugkeer van) diverse spelers: Marlon Kramer en Emre Kaya (beiden van SC Emma), Appie Güler (Heerjansdam), Marvin Langevoort (IFC), Suleiman van der Straaten (EBOH), Yusuf Simsek (EBOH), Kenneth Klaverweide en Bas Verhoeven (beiden Papendrecht-zo), Clifton Sewpersad (IFC), Sigmund Sewpersad, Arvind Ramesar, R. Casilio, J. Faassen, S. El Massaqui en Z. Marquoum (allen SC Emma-zat) en Anthonie Radjkoemar (Oranje Wit).
Zie ook elders op deze site de onderwerpen:
*DFC start 31 juli nieuwe seizoen met Trainingsdag
*Indeling nieuwe competitie: DFC 1 met Pelikaan in ´Zeeuwse´ 2de klas
Alle berichtgeving rond DFC 1 compact bekijken? Klik de nieuwgroep DFC 1 aan via het menu Alle Berichten.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com