Clubnieuws DFC: Zomereditie verschijnt deze week met ´kippenvel en ode´

7 juni 2010 1915x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubnieuws DFC: Zomereditie verschijnt deze week met ´kippenvel en ode´

De Zomereditie 2010 van het Clubnieuws DFC is uit. In de loop van de week ontvangen leden en sympathisanten het zoals gebruikelijk via de reguliere post.

Uiteraard wordt zowel op de voorpagina als binnenin veel aandacht besteed aan DFC´s promotie naar de tweede klas. Co-voorzitter Henk Nieboer schrijft weer kippenvel te krijgen als hij denkt aan die mooie Pinksterdag waarop DFC het tweedeklasserschap binnensleepte.  De Dordtse dichter Kees Klok brengt een poëtische ´ode aan DFC 1´.
 
Verder in de Zomereditie, die er weer piekfijn uitziet, onder meer uitgebreide aandacht voor de recente DFC Familiedag. De bekende Don Fredo ging deze keer ´Italiaans eten´ met roodwitte gasten. Overigens is het Clubnieuws bezig aan z´n 107de jaargang, een unicum in de sportwereld.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com