Clubgebouw kleurt Oranje tijdens NL–Japan*Ook donderdag weer WK-sfeer

19 juni 2010 2094x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Clubgebouw kleurt Oranje tijdens NL–Japan*Ook donderdag weer WK-sfeer

Het clubgebouw van DFC kleurde zaterdagmiddag Oranje. Enkele tientallen oranje-uitgedoste leden en sympathisanten volgden er op twee beeldschermen de verrichtingen van Oranje tijdens de WK-groepswedstrijd tegen Japan.

Iedereen was het er na afloop over eens dat de 1-0 zege van Nederland mager was maar volledig verdiend ondanks enkele benauwde momenten in de slotfase. Ook de volgende groepswedstrijd van Nederland (tegen Kameroen) is te volgen in het clubgebouw. DFC-bestuurslid Arie Delmotte (Evenementen) hoopt dan op nog meer belangstelling.
 
Die eerstvolgende wedstrijd is komende donderdag 24 juni. Nederland speelt die avond vanaf half negen tegen Kameroen. Op papier heeft die wedstrijd weinig om het lijf. Oranje is immers al zeker van een plek bij de laatste zestien terwijl Kameroen na twee nederlagen is uitgeschakeld en na de confrontatie met Nederland naar huis kan.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com