BC DFC (1): Business Club DFC van start met feestelijke Haringparty

18 juni 2010 2236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BC DFC (1): Business Club DFC van start met feestelijke Haringparty

Met een feestelijke Haringparty in het clubgebouw vond vrijdagavond de lancering plaats van de Business Club DFC. Vele tientallen sponsors / sympathisanten woonden de geboorte bij.

De Business Club is een idee van Danny van Adrichem, de hoofddirecteur van DFC´s hoofdsponsor: de Van Adrichem Schoonmaakgroep uit Sliedrecht. Hij tekende tevens voor de organisatie van de feestelijke oprichtingsbijeenkomst. ,,De Business Club heeft tot doel de zakelijke en persoonlijke contacten tussen ondernemers in de regio Dordrecht te bevorderen. De samenwerking is voor alle partijen een platform voor zakelijk en sportief succes in een prettige ambiance´´, aldus de oprichters.
 
Op de startavond werden de aanwezigen niet alleen gefêteerd op Hollandse Nieuwe – ze kregen ook de keus uit een ruim assortiment aan visgerechten waarvoor de bekende Dordtse vishandel en DFC-sponsor Koelewijn zorgde. Ze konden ook genieten van allerlei hapjes van keurslager Martin van Wijngaarden (ook sponsor) en drankjes. Voor de muzikale omlijsting zorgde Wilco Huygen die inmiddels bijna vaste verschijning is op feestelijke bijeenkomsten van DFC.
 
Bert Boogert fungeerde namens DFC´s sponsorcommissie als inleider op de korte toespraken van DFC´s co-voorzitter Ger Hüsen en vanzelfsprekend hoofdsponsor Danny van Adrichem die het voorzitterschap op zich heeft genomen van zowel DFC´s sponsorcommissie als de Business Club. Naar de mening van Bert is sprake van een win-win-situatie: de deelnemende sponsors / ondernemers krijgen met de Business Club een breed netwerk aan zakelijke contactpersonen waardoor ze sneller en efficiënter zaken kunnen doen, terwijl DFC z´n sponsorpot rijker gevuld ziet worden.
 
*Vervolg zie: Hoofdsponsor Van Adrichem: Je moet schieten om te scoren
 
*Tekst en foto´s berichtgeving oprichting Business Club DFC: Fred van Dongen
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com